Najnovšie recenzie zo sekcie Osvetlenie do akvárií
Už mám skúsenosť s týmto druhom výrobku, takže som už vedel do čoho idem. Platí moje hodnotenie ako pri predošlom:
+ nízka cena
+ jednoduchá montáž
+ pomerne silné svetlo
+ pokial je aktivovaný interný časovač, tak je zažínanie a zhasínanie pozvolné - toto je naozaj skvelé
- časovač má iné hodnoty ako boli avizované na stránke obchodu a ako sú udávané v návode ( reálne 8, 10, 12 h), uvítal by som kratšie časy
Kvalitné svetlo na rastlinky za nízku cenu.Odporúčam.
- Svieti pekne a nadočakávane silno
- Príjemné kovové vyhotovenie
- Po nastavení režimov zapína/vypína spoľahlivo.
- Vynikajúca nastaviteľnosť (výkon v %, čas svietenia, stmievanie)
- Otravné pískanie zdroja vo vypnutom stave
- Nulová vodo/vlhko tesnosť. Sklo je voľné a prívodný kábel tiež, ten dokonca nemá ani ochrannú prechodku, ktorá zvykne aj brániť vytrhnutiu kábla.
- Častý problém v komunikácii cez wifi
- Štítky výrobcu nalepené na pravý aj ľavý kraj skla tienia krajné diódy
- Objekty, ktoré nie sú priamo pod svietidlom sú v tme, najmä tesne pod hladinou. (V porovnaní so setovým svietidlom Aquatlantis, ktoré lepšie rozptyľuje svetlo).
Svietidlo svieti nad očakávania, kovové prevedenie pôsobí solídne, škoda len, že výrobca trochu odflákol kvalitu prevedenia (vlhkotesnosť, prívodný kábel, tienenie leddiód nálepkami,...).
Napriek nedostatkom, vzhľadom k cenovke vcelku odporúčam, ak vám nevadí kvílenie zdroja-do spálne asi nevhodné...
Otázkou bude asi životnosť.
Ja som veľmi spokojná zo všetkými produktami od vás
- Dokonalé svetlo pre moje akvárium. Všetko funguje presne ako má.
- cas ukaze mam ho zatial kratko svieti celkom fajn
- osvetlenie mam zatial kratko tak uvidime svieti zatial dobre
- pekne osvetlenie
- Kvalitné, silné svetlo
- Super nastavenie cez aplikáciu
- Tažko nastaviť v držiaku aby svietidlo bolo rovné
cena
- Super.
Kvalitný výrobok.
+ nízka cena
+ jednoduchá montáž (pre istotu som použil aj sekundové lepidlo)
+ pomerne silné svetlo
+ pokial je aktivovaný interný časovač, tak je zažínanie a zhasínanie pozvolné
- spektrum svetla pôsobí dosť "studene" a nepodarilo sa mi nikde nájsť jeho hodnotu v Kelvinoch.
Ok.
Eheim ClassicLED Plants 55 cm, 7,7 W
Pridané: 20. decembra 2023
(naposledy upravené 19. mája 2024)
Zakúpený v Invitalshop.sk
Svetlo je slabšie ale 2ks v akva stačia na nenáročné a stredne náročné rastlinky
- Intuitívne ovládanie s mobilnou aplikáciou
- cena nastavenie casovacom....
- Ovládač je ďaleko od lišty. Praktický ho mám skoro na podlahe.
Dobrý.
- Chcelo by to kábel dlhší o aspoň 30cm a spínač bližšie k lište
- parádne osvetlenie (svietivosť)
- cenu porovnať neviem, všetko nájdem v tomto obchode a iný nehľadám
Spektrum
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »