Najnovšie recenzie zo sekcie Osvetlenie do akvárií
Nemám žiadne skúsenosti, zatiaľ to testujem, ďakujem.
- cenovo pre mna výhodné postačuje na nenáročné rastliny v akvariu
- úžasné svetlo,tenučké,ľahučké,skvelá svietivosť,dá sa ovládať z mobilu,kde si nastavíte rôzne programy,podľa ktorých sa rozsvieti,zhasne,kedy chcete,nastavíte si aj svietivosť v percentách,akú o koľkej chcete,skvelý výrobok
- svietivost, volba farby osvetlenia, dlhy kabel.. zatial som spokojny
- Vytvára obrovské teplo
Svetlo prišlo s poškodeným drziakom
A po pár dňoch užívania zisťujem ze aj táto biela a aj wrb verzia vytvára dosť veľké teplo.
Mam rozmer svetla 45cm takže aj nízka wattaz no teplo je také ze len ťažko na svetle udrzim chvíľu ruku. Na to ze sa k týmto svetlám píše ze premieňajú teplo na svetlotak nič extra.
Ale svetlo dostačujúce asi taká stredná trieda + nevyzerá vôbec zle..
Držiaky som kupoval k inému svetlu a to TWINSTAR LIGHT 120B. Hoci je drôt tenší ako otvor v svietidle, drží svetlo vo vyššej výške ako pôvodný držiak spoľahlivo.
Led biela / modrá + kontroler dobrá cena
- Slabo svieti
Odporúčam kúpiť niečo silnejšie kde si intenzitu svietenia viete veľmi jednoducho nastaviť.
ok
Osvetlenie je super, krásne rozžiari akvárium a dá sa jednoducho nastaviť postupné rozžiarenie, alebo vypnutie. Isto odporúčam
skvelý produkt+vyhodna cena 100% spokojnost
- Veľmi praktické,spĺňa svoj účel,rozumná cena.
Všetky produkty ktoré som si kúpil sú kvalitné,za dobrú cenu, rýchle dodanie, komunikácia na úrovni, preto si u vás stále nakupujem.Ďakujem.
- Stmievač
- Nepotrebujete časovač tu je vstavaný
- Silné
Toto osvetlenie krásne presvetlí akvárium s vodným stĺpcom 45cm a široké 90cm . Nastavenie zhasínania a zapaľovania svetla cez wifi aj funkcia stmievania je super . Odporúčam .
- Nezohrieva sa toľko ako povodne svetlo
- Splnilo moje očakávania
- v mieste nie je v predajniach
kvalita zodpoveda cene
- Svieti dobre čas ukáže ako budu rast rastliny celkom kvalitne spracovane
krásne svetlo, ryby len tak žiaria, rastliny sa s nami rozprávajú cez bublinky. spotreba energie bude nižšia takže náklad je fajn
- kvalitne svetlo
- prehladne ovladanie cez appku
- ovladanie iba cez appku
- navod
- Na moje 180L celkom postačujúce, tak na hrane, keď mám pochybnosti či kúpiť ešte jedno, alebo stačí jedno, či ďalšie nebude zase moc...
- Škoda, že nieje trochu širšie.
životnosť a ostatné neviem posúdiť, používam krátko
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »