Najnovšie recenzie zo sekcie Osvetlenie do akvárií
kurieri bohuzial mi tovar zlomili ale obchod mi rovno posielal novu trubicu
Svieti velmi dobre,akvarium sa rozžiarilo a rybičkám zvýraznilo farby.Nastavenie v aplikácii je jednoduché.
- Zatiaľ všetko ok :) Ale máme ho cca týždeň.
- Som spokojná super produkt akvarium je pekne vysvietene
- vysoká svietivosť aj pri akv.s výškou 55cm,bez problémové stiahnutie apky na ovládanie wifi controlera
Do mänšieho akvária úplne v pohode. Jednoduché prepínanie.
Za tú cenu absolútne v pohode a dostačujúce .
Svetlo splnilo očakávania.
Cena
Cena.
Funguje perfektne!Ľahké umiestnenie a jednoduché ovládanie.
kvalitný výrobok
Good
Na malé akvárium s 30. CM výškou to bohaté stačí pre nenáročné rastliny. Rastú výborne. Avšak pre náročnejších je to svetlo slabšie čo pri info.o lumenoch tak nevyzerá. Cca odpovedá intenzite okolo 1000-1200lumenov. Viac sa hreje inak tenký profil. Ja som pridal naň chladiče z minera taký svetelný tuning a teplotu som zrazil o 6 st. Čo je fajn. Stmievanie je manuálne ziadna sláva ale podvečer si môžete stlmiť svetlo až na minimum. Prípadne ho môžete použiť na diskotéku v izbe lebo má možnosť nastavovať blikaním v rôznom rytme.
So značkou Juwel mám dlhšie skúsenosti, vlastne mám skúsenosti len so značkou Juwel :) A som spokojný
+ Velmi dobre osvetlenie za prijatelnu cenu
Používam v 54l akváriu.zatial krátky čas uvidíme neskôr
- super osvetlenie za dobru cenu; výhodou je možnosť denného aj nočného osvetlenia a tiež postupného stupňovania osvetlenia
- nastavenie svietivosti
- nastavenie dĺžky trvania svietenia, samo sa svetlo zapne aj vypne
- nočné modré svietenie
- Super svieti
Nefunkcny wifi kontroller, po 5 min sa vypne, takze poslany na reklamaciu.
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »