Najnovšie recenzie zo sekcie Osvetlenie do akvárií
- zatiaľ bezproblémový
- Dobrá cena
Veľké sklamanie. Svetlo je 100% Čína. Keby som chcela svetlo z Číny tak si ho objednám priamo z Číny a za 2/3 lacnejšie. A hlavne by som vedela že čo objednávam. Takto som čakala super svetlo na moje nano akvárium a prišiel mi činsky odpad. Svetlo ktoré som chcela vymeniť je oveľa kvalitnejšie a lepšie svieti.
- Super doplnkove svetlo
- Časovač funguje.
- Pamätá si posledné nastavenia aj po vypnutí.
- V 50cm akváriu mi neosvetlilo rohy.
Do 50cm akvária sa dá použiť, avšak neosvietilo rohy.
- Dostatočný výkon
- Prísavky nedržia na skle
Zatiaľ až na prísavky funguje. Časovač funguje.
- Skvelá inštalácia, výborne spracovaný produkt, vlastním viac lámp a som veľmi spokojný.
Zatial super.
- tovar prišiel rozbitý a na vine nie je ani dopravca, ani dodávateľ, ktorý ho balil a odoslal
Pokiaľ mám rozbitú neónovú trubicu fotiť a posielať fotku balíka, tak ako to odo mňa chcel dodávateľ, nestojí mi to za tú námahu. Už teraz viem, že len idiot si objedná neónovú trubicu dodanú spoločne s nejakým iným tovarom. Prilepia ju totiž k nemu dohromady a fyzika nepustí
- 30cm led perfektne osvetli 60l akvarko Tetra Explorer polokruh. Mozno neskor vyskusam 45cm vodorovne..ale 30 je postacujuce..uchytky na ledke sedia aj na polokruhu..ovladanie mobilom je top..ci uz ste vonku ci doma..vsetko mate pod kontrolou..tlmenie svetla ci casovac parada..odporucam
- Neviem ci je to nevyhoda..ale ten kto nema smart mobil..ma smolu..manualne sa neda ani zapnut ani vypnut..mne to vsak neprekaza..
Jednoduchá montáž,desať úrovní intenzity svetla,časovač na 6,10 a 12hodín.Je super....
- Casove nastavenie
- Vela moznosti prepinania intezity svetla
- Po roku a mi neviem prepinat medzi svetlami, ostalo mi iba zlte
- Dobrý
- možnosť časovacieho zapínania a vypínania,dáva pekné svetlo
- možnosť časovacieho zapínania a vypínania,dáva pekné svetlo
- Dobrá manipulácia, výborné osvetlenie
- Vyborne pre Terarium s pakobylkami a strasilkami
- Super vec odporucam dobra cena dobra doplnkova vec ku svetlu
- Nic
- Dobra doplnkova vec ku osvetleniu
- Nic
- super svietivosť
- žiadna
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »